Krachtige campagnebeelden

Denk je aan actieve uitjes, dan is de kans groot dat de bedrijven Indoor Skydive, Icekart of Skidôme als eersten in je gedachten voorbij komen. S.I.S. Leisure Groep is de overkoepelende naam van deze toonaangevende bedrijven in de leisure branche.

Klantbeleving in beeld

Jaarlijks trekken vele gasten naar de verschillende locaties van S.I.S. Leisure Groep voor cursussen, bedrijfsuitjes, incentives, vrijgezellenfeesten of een dagje plezier met het hele gezin. Een goede klantbeleving staat daarbij centraal. Deze klantbeleving wil S.I.S. Leisure Groep ook uitstralen in haar communicatiecampagnes. Daarom is het creëren van krachtige campagnebeelden uitbesteed aan GO! Grafi Offshore.

Campagnebeelden en banners

S.I.S. Leisure Groep levert ruw beeldmateriaal aan. De medewerkers van onze Image Studio (en soms ook onze 3D Studio) bewerken deze beelden en monteren ze samen tot 1 nieuw beeld. Het resultaat? Krachtige campagnebeelden! Deze worden gebruikt voor diverse online kanalen, zoals de website, Facebook, Instagram, etc. Ook heeft GO! Grafi Offshore een aantal IAB bannersets in diverse formaten gemaakt, waarin de campagnebeelden zijn verwerkt.

Nog beter dan de verwachtingen

“Wij zijn erg tevreden met de samenwerking”, aldus Alissa Iriks, verantwoordelijk voor Communicatie & PR van S.I.S. Leisure Group. “Het resultaat is goed, de communicatie verloopt prima en feedback wordt snel opgepakt. De resultaten sluiten niet alleen aan op de verwachtingen, eigenlijk is het nóg beter!“