ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Lees hier enkele reviews van onze klanten

Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke uurtarieven.

Nicay

De woorden schieten te kort – het is echt ongelooflijk wat jullie team hier gepresteerd heeft…. Ik had gedacht dat we alles opnieuw zouden moeten fotograferen, omdat de jurk en de broek zo slecht zaten. We hadden het niet gedacht – maar jullie hebben het gered! De beeldbewerking is PERFECT. DUIZENDMAAL DANK!

S.I.S. Leisure Groep

Wij zijn erg tevreden met de samenwerking. Het resultaat is goed, de communicatie verloopt prima en feedback wordt snel opgepakt. De resultaten sluiten niet alleen aan op de verwachtingen, eigenlijk is het nóg beter!

Eurail

“GO! Grafi Offshore vertaalt onze briefings naar banners die onze bedrijfsresultaten ten goede komen en dat voor een prima prijs!”

Pets Place

“Wij ontvangen de bewerkte beelden altijd binnen 1 à 2 werkdagen terug. En de kwaliteit is prima.”

logo Paardekooper

Paardekooper

“Het is fijn dat we er nauwelijks omkijken naar hebben. De kwaliteit is prima. Het kost weinig tijd en het is een prettige manier van werken. Het ontzorgt echt!”

BASF

Bedankt voor de uiterst vriendelijke en zeer snelle afhandeling. Niet alledaags en zeer goed!

KDS

“Het werkt fantastisch! De App is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Wij zijn hartstikke blij met de snelle levering, de persoonlijke begeleiding en het geweldige eindresultaat. De tijdbesparing is enorm!”

KRO

“Geweldig dat GO! Grafi Offshore zo snel levert!”

Michel Porro Photography

“Haren goed vrijstaand maken is een lastig karwei, dat Grafi Offshore erg goed uitvoert. Ik word altijd vriendelijk geholpen en ervaar de hele samenwerking als erg prettig. Het is altijd snel klaar en de kwaliteit is goed.”

Studio 100

“Wij zijn opgetogen over de vlotte afhandeling en de kwaliteit die geleverd wordt”

YoungCapital

“De samenwerking verliep zeer prettig. GO! Grafi Offshore werkt snel en secuur. Wij werden compleet ontzorgd!”

VriendenLoterij

“Grafi Offshore handelt altijd bijzonder snel, flexibel en vriendelijk”

SPAR

“Dat is snel! Het ziet er goed uit!”

Bralirwa/Heineken

“I would like to thank the entire Grafi Offshore team for making this application a success. Thank you for all your efforts and patience!”

PTMD

“Wij zijn super tevreden over de snelheid, de communicatie, de kwaliteit en de manier waarop we beelden kunnen aanleveren. Beelden die we op de ftp zetten, komen meestal binnen 1 dag terug. Die snelle teruglevering is heel fijn!”

Electrolux

“De communicatie verloopt heel goed. Een half woord is genoeg. Er wordt goed doorgevraagd, aanpassingen worden meteen doorgevoerd en de banners worden snel opgeleverd. Wij hebben vaak te maken met deadlines en dan is het fijn dat er snel geschakeld kan worden. Ook wordt er goed met ons meegedacht. Het hele proces verloopt prima, wij zijn erg tevreden!”

Philips

“Bedankt voor alle snelle hulp de afgelopen weken. Zonder deze uitstekende service hadden we nu niet overal zo uitgebreid kunnen staan!”

logo Noordhoff

Noordhoff Uitgevers

“Wij zijn zeer tevreden over de gigantische flexibiliteit van GO! Grafi Offshore. Daarnaast waren we blij verrast dat GO! Grafi Offshore zeer goed met ons meedacht en zelf met suggesties en oplossingen kwam. Ook zijn we zeer te spreken over de projectcommunicatie.”